Втора Крводарителска Акција


Твитер заедницата по втор пат ви дава можност да ја покажете вашата хуманост со дарување крв и со тоа да спасите нечиј живот. Се прашувате кои ви се бенифициите од дарувањето ? Еве повелете .  Акцијата е поддржана од Он нет, Окно, Блогираме.  Доколу сте заинтересирани да дарувате инате прилика на Твитер на хаштагот #крводарители, на Фејсбук на фан страната на Крводарители или евентуално на направениот настан на Фејсбук.

Каде ? ДХО „Даре Џамбаз“ – Скопје

Кога? Акцијата ќе биде на 17ти Март 2014 и ќе биде отворена од 11 часот до 20 часот.

About these ads
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s